Fosfamega Şurup
FOSFAMEGA yüksek miktarda fosfatidilserin yoğun miktarda DHA, EPA, Metilkobalamin(B12), B6 Vitamini ve Folik Asit içeren beyin dostu bir gıda takviyesidir. Zengin içeriği sayesinde çocuklarda konsantrasyon desteği sağlar. Zihinsel performansa katkıda bulunur. Ürün içeriğinde bulunan balık yağı trigliserid (Doğal) formda olup dünyanın en iyi balık yağı üreticilerinden olan “Golden Omega” marka balık yağı kullanılmıştır. Ürün içersinde yapay tatlandırıcı, kimyasal baskılıyıcılar, ağır metal içeren maddeler bulunmamaktdır. Doğal portakal aromasıyla çocuklara kolay tüketim imkanı sağlamaktadır.
Trigliserid formu ve kaliteli sertifikalı etken maddeleriyle maksimum biyoyararlanım sağlar.
*Balık yağının menşei Norveç’tir.
Fosfatidilserin ve Omega 3 içeren takviye edici gıda
Etken Madde |
Miktar (1Ölçek) |
BRD |
Balık Yağı |
1000 mg |
* |
Omega 3 |
900 mg |
* |
DHA |
500 mg |
* |
EPA |
300 mg |
* |
Fosfatidilserin |
200 mg |
* |
Vitamin B6 |
1,25 mg |
% 179 |
Folik asit |
90 µg |
% 90 |
Vitamin B12 (Metilkobalamin) |
1,2 µg |
% 96 |
BRD: Beslenme Referans Değeri * Beslenme referans değeri yoktur.
Tavsiye edilen günlük alım dozu: 4 -10 Yaş grubu çocuklar ve yetişkinlerin günde 5 ml tok karnına tüketmesi şeklindedir.
Raf ömrü:36 ay
Saklama koşulları: Güneş ışığından uzak, serin, kuru ve çocukların ulaşamayacağı yerde ağzı kapalı bir şekilde saklayınız.
Menşe Ülke: Türkiye (Gıdanın ana bileşeninin menşe ülkesi, gıdanın menşe ülkesinden farklıdır).
*Balık Yağının Menşe Ülkesi NORVEÇ’tir.
Miktar: 150 ml
Barkod numarası : 8682340343287
ÜRÜN HAKKINDA SAĞLIK BEYANI
Fosfamega omega 3 yağ asidi EPA ve DHA içerir.
DHA normal beyin fonksiyonlarının korunmasına katkıda bulunur.
DHA normal görme yetisinin korunmasına katkıda bulunur.
EPA ve DHA kalbin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.
*Faydalı etki günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanabilir.
Ürünün içeriğinde bulunan B6 vitamini yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.
B6 vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.
Folik asit yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.
*Türk Gıda Kodeksi Beslenme ve Sağlık Beyanları Yönetmeliği